Dutax Reizen
Moerseweg 8
4927 RK Hooge Zwaluwe
T: 0168-48 23 31
F: 0168-48 24 97
E: info@dutax.nl

Over Dutax

De activiteiten van Dutax Reizen zijn gestart in september 1961. Inmiddels is al geruime tijd binnen het familiebedrijf de tweede generatie belast met de leiding van deze onderneming in de persoon van dhr. A.W.J. den Dunnen. Van oudsher zijn de activiteiten van de onderneming gericht op het personenvervoer; groepsvervoer in het bijzonder.

Momenteel is de organisatie uitgegroeid tot een onderneming met ruim 250 voertuigen.
300 medewerkers zijn dagelijks gezamenlijk werkzaam met het uitvoeren van de vervoersbewegingen. Tot de vervoersbewegingen behoren onder meer het leerlingenvervoer voor diverse gemeenten, het vervoer van cliënten van de dagbesteding voor diverse activiteitencentra, het vervoer van bezoekers van diverse dagbehandelingcentra/zorgcentra en het vervoer van medewerkers van sociale werkplaatsen.
Dutax Reizen heeft de mogelijkheden tot kwaliteitsverbetering in eigen hand. Dit gebeurd door middel van het verzorgen van opleidingen aan (nieuw) personeel, software ontwikkeling, onderhoud van bussen (ook met betrekking tot carrosseriewerkzaamheden en schadeherstelwerkzaamheden), permanente educatie binnen het bedrijf etc.

Voor het ten uitvoer brengen van uw particuliere ritten kunt u ook bij Dutax Reizen terecht. Dutax Reizen beschikt over voertuigen die geschikt zijn voor vervoer van 1 tot 80 personen per voertuig. Daarnaast kan ook vervoer voor personen die rolstoelgebonden zijn ten uitvoer gebracht worden. Indien u hier meer informatie over wenst kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

De leiding van de onderneming wordt ondersteund door een team van planners, een hoofd communicatie en een financieel/operationeel manager.

Binnen de Dutax Groep zijn verder nog de volgende overige activiteiten ondergebracht:
  • Vervoer per taxi, taxibus of rolstoelbus, dat van te voren geregeld is.
  • Vervoer per touringcar vanaf 18 personen tot 80 personen per bus, voorzien van Kema Keurmerk.
  • Garagewerkzaamheden (APK’s, onderhoudsbeurten, etc.)
  • Carrosseriebouw (bijv. ombouwen rolstoelbussen)
  • Inbouwen en keuren tachografen
  • Reisburo Dutax
  • Directliner; lijndiensten naar diverse vakantiebestemming