Doelgroepenvervoer

Ook wanneer het gaat om andere doelgroepen, kunt u bij ons terecht. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij het leerlingenvervoer voor diverse gemeentes en het vervoer van verschillende cliënten naar dagbestedingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist op het gebied van doelgroepenvervoer.

Leerlingenvervoer
Het kan zijn dat uw kind naar een (speciale) school moet die niet in de woonplaats ligt. Hiervoor bestaat het leerlingenvervoer. Om gebruik te kunnen maken van het leerlingenvervoer, moet u dit aanvragen bij uw gemeente. De gemeente beslist vervolgens of uw kind recht heeft op leerlingenvervoer.

Afmelden of beter melden
Maakt uw kind gebruik van ons leerlingenvervoer? Klik hier om in te loggen op het portaal zodat u uw kind kunt afmelden of beter melden voor het vervoer. Op het portaal kunt u verder ook alle geplande ritten voor uw kind zien. Als de chauffeur is gestart met de desbetreffende rit, is er een mogelijkheid om de chauffeur live te volgen. Zo kunt u altijd zien waar de chauffeur rijdt en hoe laat u hem kunt verwachten bij u thuis.

Dagbesteding
Bent u op zoek naar vervoer voor uw cliënten naar activiteitencentra voor dagbesteding? Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij beschikken over 8-persoons taxibussen, maar hebben ook diverse rolstoelbussen. Onze chauffeurs van de rolstoelbussen zijn gespecialiseerd in rolstoelvervoer en hebben dan ook kennis van de code VVR. Zo zorgen wij voor veilig en comfortabel vervoer. 

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.