Over ons

Dutax Reizen bestaat al sinds 1961 en heeft in die jaren inmiddels een grote en betrouwbare naam op het gebied van personenvervoer opgebouwd. Waar ons bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk richtte op doelgroepenvervoer door middel van taxibusjes, beschikken wij inmiddels over een groot wagenpark waardoor wij vervoer kunnen bieden van 1 tot 90 personen per voertuig. 

Vervoer op maat voor alle doelgroepen
Ons vervoersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 voertuigen en 250 medewerkers. Dagelijks zijn wij met enorme passie bezig met het uitvoeren van allerlei soorten vervoersbewegingen. Zo regelen wij het vervoer voor leerlingen uit diverse gemeente en het vervoer van cliënten naar dagbestedingen. Maar ook voor schoolreizen, dagreizen en meerdaagse reizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze missie
Het is onze missie om voor iedereen vervoer op maat te regelen met een goede service en uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om vervoer voor kleine of grote groepen, leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer of rolstoelvervoer. Wij bieden voor iedere doelgroep passend vervoer. Onze missie is vertaald naar een aantal speerpunten waar wij voor staan:

Klantvriendelijk – Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen én te houden.

Deskundig – Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en onze chauffeurs en medewerkers op ons kantoor zijn goed opgeleid.

Betrouwbaar –  Wij werken alleen met ritten op afspraak. Dit zorgt dat onze klanten altijd kunnen rekenen op het vervoer.

Aandacht – Wij hebben aandacht voor onze klanten en zorgen voor vervoer dat bij hun past.

De wereld van het vervoer staat nooit stil én wij dus ook niet. Wij streven er naar om ons wagenpark nog verder uit te breiden zodat we nog meer tevreden klanten kunnen vervoeren.