Vacature taxichauffeur leerlingenvervoer

In het kort:

Voor het brengen en halen van kinderen naar en van school in de gemeenten Breda, Drimmelen, Moerdijk, Halderberge, Etten-Leur, Geertruidenberg of Roosendaal zijn wij op zoek naar een gemotiveerde taxichauffeur. De werkzaamheden vinden doordeweeks plaats voor een salaris conform CAO Taxivervoer (tussen de 13,70 en 15,80 per uur).

Over ons:

Wij zijn een familiebedrijf dat is opgestart in 1961, gelegen in Hooge Zwaluwe. Dagelijks vervoeren wij honderden leerlingen naar school en cliënten naar hun dagbesteding. Maar ook verzorgen wij schoolreizen, dagtochten en meerdaagse reizen tot 90 personen per voertuig.

Over jou:

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste taxichauffeur die kinderen met een glimlach naar school brengt en ophaalt. Als taxichauffeur speel je een belangrijke rol in het bieden van veilig en betrouwbaar vervoer aan kinderen zodat ze met een fijn gevoel hun schooldag kunnen beginnen. Een (klant)vriendelijke houding is een vereiste.

Daarnaast heb jij:

  • Beschikbaarheid voor 10 tot 20 uur per week verdeeld over vijf dagen; maandag t/m vrijdag voor een ochtend- en middag rit.
  • In het bezit van rijbewijs B en enkele jaren rijervaring.
  • In het bezit van een chauffeurskaart Taxi of bereid deze te behalen.*
  •  Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  •  Sociale vaardigheden in het omgaan met de doelgroep en een servicegerichte instelling.
  •  Woonachtig in de gemeenten Breda, Drimmelen, Moerdijk, Halderberge, Etten-Leur, Geertruidenberg of Roosendaal.

*Je hebt voor de uitvoering een chauffeurspas nodig. Als je geen chauffeurspas hebt, dan zorgen we ervoor dat je wordt opgeleid en examen doet, zodat je een chauffeurspas kunt aanvragen.

 

Jouw werkzaamheden:

  • Het vervoeren van leerlingen in het speciaal onderwijs van huis naar school en vice versa. Daarbij wordt de planning van de ritten digitaal aangeleverd en wordt de verantwoording van de uitvoering uitgevoerd op de boordcomputer in de taxi.

Wanneer?

Je werkt alleen overdag op werkdagen, wat betekent dat je 's avonds en in de weekenden lekker tijd hebt om te relaxen. Gemiddeld werk je tussen de 10 en 20 uur per week.

En wat krijg ik ervoor terug?

Naast dat je elke dag een afwisselende en flexibele werkdag hebt waar je kinderen een fijne start van hun schooldag bezorgd, kan je ook rekenen op een salaris van tussen de 13,70 en 15,80 per uur (conform CAO Taxivervoer.). Daarnaast bieden we eerst een tijdelijk contract met zicht op vast contract aan.

Hoe ziet een werkweek als taxichauffeur bij Dutax eruit?

Jouw werkweek ziet er als volgt uit: je stapt van maandag t/m vrijdag tussen 06.30 uur en 07.30 uur je voertuig in die bij jou thuis voor de deur of in de buurt staat. Je haalt maximaal 8 leerlingen op die woonachtig zijn in de gemeente Drimmelen, Moerdijk of Halderberge en zorgt er voor dat zij veilig en op tijd op school aankomen zodat zij een fijn begin van hun schooldag hebben. Je rijd met een voldaan gevoel naar huis om van je vrije tijd te genieten of andere dagelijkse bezigheden uit te voeren. Vervolgens haal je tussen 14.00 uur en 15.30 uur de leerlingen weer op van school om ze naar huis te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk extra ritten tussen de ochtend- en middagrit door uit te voeren.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

Reageren kan op een van de volgende manieren:

  • Je kunt je CV en motivatie mailen naar sollicitanten@dutax.nl
  • Bellen naar 0168-482331 en vragen naar een van onze medewerkers
  • Reageren via onderstaand sollicitatieformulier

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.