Vacature Touringcarchauffeur

In het kort

Voor alle voorkomende tour-, pendel- en overige werkzaamheden zijn wij op zoek naar enthousiaste touringcarchauffeurs. De werkzaamheden vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats en in binnen- en buitenland. Salaris conform de CAO Besloten Busvervoer, variërend van 15,50 tot 18,60 euro per uur.

Over ons

Dutax Reizen bestaat al sinds 1961 en heeft in die jaren inmiddels een grote en betrouwbare naam op het gebied van personenvervoer opgebouwd. Waar ons bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk richtte op doelgroepenvervoer door middel van taxibusjes, beschikken wij inmiddels over een groot wagenpark waardoor wij vervoer kunnen bieden van 1 tot 90 personen per voertuig. Ons vervoersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 voertuigen en 250 medewerkers.

Over jou

Ben jij een flexibel en avontuurlijk persoon die graag op de weg zit en nieuwe plaatsen ontdekt? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste touringcarchauffeur die klaar is voor spannende ritten naar verschillende bestemmingen zoals Spanje, Italië, Denemarken en Kroatië. Je komt veel in contact met mensen dus een (klant)vriendelijke houding is een vereiste.

Daarnaast ben jij:

  • Beschikbaar voor 40 uur per week.*
  • In het bezit van rijbewijs D en andere wettelijk vereiste papieren om personenvervoer te mogen uitvoeren.
  • Een gastvrije en servicegerichte instelling.
  • Behoefte aan een flexibele baan
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt een rijbewijs D, eventueel aangevuld tot DE.**

*Indien je niet 40 uur per week beschikbaar bent, kun je in aanmerking komen voor een functie als oproepkracht.

**Als je niet over rijbewijs D beschikt, maar wel touringcarchauffeur wilt worden, reageer dan vooral! We kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Jouw werkzaamheden

Als touringcarchauffeur krijg je de kans om vakantiegangers, dagjesmensen, schoolgroepen en bedrijfsbezoekers te vervoeren in zowel Nederland als internationaal. Denk hierbij dus aan landen als België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië etc. Je wordt ingezet op verschillende soorten vervoer, zoals dagtochten, meerdaagse reizen en pendeldiensten.

Wanneer?

De werkzaamheden vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats dus een mate van flexibiliteit is vereist. Daarnaast ben je beschikbaar voor 40 uur in de week.

En wat krijg ik ervoor terug?

Een verantwoordelijke functie binnen een ondernemend familiebedrijf, waar elke dag anders is en je voortdurend wordt uitgedaagd. Of je nu schoolgroepen begeleidt op educatieve reizen, vakantiegangers naar exotische bestemmingen vervoert of pendeldiensten voor bedrijven verzorgt, je wordt steeds geconfronteerd met nieuwe situaties die je rijvaardigheid en teamgeest op de proef stellen. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris conform de CAO Besloten Busvervoer, variërend van 15,50 tot 18,60 euro bruto per uur, afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. Flexibele werktijden, mogelijkheden voor scholing en doorgroeimogelijkheden maken deel uit van de extra voordelen die we bieden.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

Reageren kan op een van de volgende manieren:

  • Je kunt je CV en motivatie mailen naar sollicitanten@dutax.nl
  • Bellen naar 0168-482331 en vragen naar een van onze medewerkers
  • Reageren via onderstaand sollicitatieformulier

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.