Vacature interieurverzorger

In het kort

Flexibele werkuren in een hecht en dynamisch team als schoonmaker van o.a touringcars voor een salaris van tussen de 12 en 13,80 euro per uur.

Over ons

Dutax Reizen bestaat al sinds 1961 en heeft in die jaren inmiddels een grote en betrouwbare naam op het gebied van personenvervoer opgebouwd. Waar ons bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk richtte op doelgroepenvervoer door middel van taxibusjes, beschikken wij inmiddels over een groot wagenpark waardoor wij vervoer kunnen bieden van 1 tot 90 personen per voertuig. Ons vervoersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 voertuigen en 250 medewerkers.

Over jou

Jij bent de persoon die de voldoening haalt uit het laten schitteren van elk voertuig dat onze reizigers vervoert. Je bent gedreven, zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook ben je flexibel en bereid om te werken op verschillende tijdstippen, omdat onze touringcars zowel overdag als 's nachts kunnen arriveren. Als schoonmaker van touringcars maak je deel uit van ons team dat elke dag streeft naar de hoogste standaard van hygiëne en comfort.

Daarnaast ben je:

  • Enthousiast.
  • Beschik je over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jouw werkzaamheden

Je zult je voornamelijk bezighouden met het laten stralen van de touringcars zodra ze terugkomen van hun spannende avonturen. Met jouw toewijding en precisie zorg je ervoor dat elke bus spik en span is. Het gaat niet alleen om opruimen, stofzuigen en soppen, maar ook om het creëren van een omgeving waarin elke passagier zich helemaal comfortabel voelt. Naast dat je elke dag bijdraagt aan de perfecte reiservaring voor onze passagiers, ondersteun je ook in het onderhouden van onze kantoorruimtes.

Wanneer?

Je werkdagen zijn flexibel, wat betekent dat je soms ook in weekenden en ‘s avonds werkt. Ook nachtelijke uren kunnen (bij uitzondering) voorkomen, maar uiteraard is dit in overleg. Het aantal uren is wisselend maar varieert van 10 tot 20 uur per week.

En wat krijg ik ervoor terug?

Je werkt in een hecht team van collega’s die samen de schouders eronder zetten. Wij bieden jou een stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomt. Naast een salaris van tussen de 12 en 13,80 euro p/u en flexibele werktijden, bieden we ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt ondersteund door een betrokken en professioneel team dat altijd klaarstaat om je te helpen. Bovendien zul je deel uitmaken van een bedrijf dat trots is op de kwaliteit van zijn diensten en het comfort van zijn passagiers. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor het creëren van een onberispelijke en aangename reiservaring voor onze klanten.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

Reageren kan op een van de volgende manieren:

  • Je kunt je CV en motivatie mailen naar sollicitanten@dutax.nl
  • Bellen naar 0168-482331 en vragen naar een van onze medewerkers
  • Reageren via onderstaand sollicitatieformulier

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.