Vacature administratief medewerker

In het kort

Ben jij een opgewekte teamplayer die ook zelfstandig prima functioneert, dan nodigen we je graag uit om een kop koffie te komen drinken. Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er voor onze vestiging in Hooge Zwaluwe voor een salaris van tussen de 2.155 en 2.730 euro per maand.

Over ons

Dutax Reizen bestaat al sinds 1961 en heeft in die jaren inmiddels een grote en betrouwbare naam op het gebied van personenvervoer opgebouwd. Waar ons bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk richtte op doelgroepenvervoer door middel van taxibusjes, beschikken wij inmiddels over een groot wagenpark waardoor wij vervoer kunnen bieden van 1 tot 90 personen per voertuig. Ons vervoersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 voertuigen en 250 medewerkers.

Over jou

We zijn op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke duizendpoot, die houdt van afwisseling, niet schrikt van de telefoon en uitdagingen niet uit de weg gaat. Let op! Ons kantoor is gevestigd in Hooge Zwaluwe, eigen vervoer is handig. Jij schrikt niet van een nieuw softwareprogramma en kan dit, uiteraard met begeleiding, snel eigen maken.

Daarnaast:

  • Weet je het hoofd koel te houden tijdens drukte.
  • Ben je een echte aanpakker.
  • Is het spreken en schrijven van de Nederlandse taal een vereiste.
  • Ben je sociaal en communicatief aangelegd.

Jouw werkzaamheden

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Je hebt veel (telefonisch) contact met onze chauffeurs en klanten, verwerkt wijzigingen in de planning van het leerlingenvervoer en staat klanten, leveranciers en/of chauffeurs te woord. Daarnaast verleen je (administratieve) ondersteuning aan de overige afdelingen.

Wanneer?

Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. We zijn bij voorkeur op zoek naar een fulltime medewerker, maar parttime is bespreekbaar.

En wat krijg ik ervoor terug?

Een afwisselende baan die geen dag hetzelfde is in een klein en gezellig team in Hooge Zwaluwe. Wij waarderen jouw belangrijke rol in het stroomlijnen van onze operationele processen en het leveren van uitstekende dienstverlening aan onze klanten. Naast een salaris conform CAO (tussen de 2.155 en 2.730 euro per maand) bieden we een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Je zet je elke dag in om de dromen van onze klanten waar te maken en herinneringen voor het leven te creëren.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

Reageren kan op een van de volgende manieren:

  • Je kunt je CV en motivatie mailen naar sollicitanten@dutax.nl.
  • Bellen naar 0168-482331 en vragen naar een van onze medewerkers.
  • Reageren via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.