Vacature Busbegeleider Leerlingenvervoer

Vacature Alert!

Wil jij een betekenisvolle rol spelen in het leerlingenvervoer in West-Brabant? Dutax Reizen zoekt enthousiaste busbegeleiders voor schoolbussen, met een flexibele parttime beschikbaarheid van 15 tot 20 uur per week.

Ben jij die persoon met een hart voor kinderen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden? Als je ook nog wat vrije uurtjes hebt in de ochtend en middag, dan is deze kans op jouw lijf geschreven!

 

Hoe ziet jouw werkdag als busbegeleider eruit?

Elke ochtend start je de dag vol energie rond 07.15 uur in Made of Geertruidenberg, waar de chauffeur je oppikt. Samen vormen jullie het vertrouwde duo voor de kinderen die jullie ophalen. Bij elke halte begroet je de leerlingen met een lach, zorg je dat iedereen veilig zit en de gordel om heeft. Tijdens de rit maak je de reis plezierig, houd je de bus netjes en creëer je een fijne sfeer voor iedereen.

Bij aankomst op school zorg je ervoor dat de kinderen veilig uitstappen, en rond 09.00 uur ben je terug op de vertrekplaats. In de middag herhaal je dezelfde route, maar dan natuurlijk in omgekeerde volgorde, van ongeveer 14.15 uur tot 16.15 uur. Op woensdag eindigt je dag wat eerder.

 

Wat maakt deze functie zo geweldig?

• Ideale combinatie met andere werkzaamheden
• Vast rooster van maandag tot en met vrijdag
• Vrije dagen tijdens schoolvakanties, feestdagen en studiedagen
• Salaris volgens CAO
• Een verantwoordelijke rol waarbij jij het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt bent voor ouders en leerlingen

 

Wat wij van jou vragen:

• Verantwoordelijkheid, representativiteit en uitstekende communicatieve vaardigheden
• Affiniteit met kinderen, zodat zij zich op hun gemak voelen bij jou
• Beschikbaarheid in de ochtend en middag van maandag tot en met vrijdag

Klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer nu en stap aan boord van een avontuur vol vrolijkheid en verantwoordelijkheid!

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.