Vacature monteur

In het kort

Voor ons garagebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste monteur / schadehersteller voor een maandsalaris van tussen de 2.370 en 2.920 bruto. De nadruk van de werkzaamheden zal liggen op bedrijfswagens en touringcars, maar ook personenauto's worden door ons uiteraard gerepareerd en onderhouden.

Over ons

Dutax Reizen bestaat al sinds 1961 en heeft in die jaren inmiddels een grote en betrouwbare naam op het gebied van personenvervoer opgebouwd. Waar ons bedrijf zich in de eerste jaren voornamelijk richtte op doelgroepenvervoer door middel van taxibusjes, beschikken wij inmiddels over een groot wagenpark waardoor wij vervoer kunnen bieden van 1 tot 90 personen per voertuig. Ons vervoersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 voertuigen en 250 medewerkers.

Over jou

Voor ons garagebedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven en gepassioneerde monteur / schadehersteller die met volle energie aan de slag wil gaan. Of je nu al ervaring hebt met bedrijfswagens en touringcars of nog een leerlingmonteur bent, bij ons ben je van harte welkom om te solliciteren. Wij geloven in groeimogelijkheden en bieden een omgeving waarin jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en je passie voor het vak kunt laten zien. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat jij kunt uitgroeien tot een vakkundige monteur / schadehersteller.

Daarnaast ben je:

  • Flexibel ingesteld en kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Je bent leergierig, inventief en creatief.
  • Je bent bereid de opleiding tot eerste monteur te volgen (het hebben van is een pré).

Jouw werkzaamheden

Als monteur werk je als technisch specialist aan onze taxivoertuigen. Dat zijn personenauto’s (4 persoons), taxibusjes (8 persoons), rolstoelbussen (8 persoons) en touringcars (18 – 90 persoons). Kortom, een grote variatie in werkzaamheden

Wanneer?

Je werkt op weekdagen overdag, die over het algemeen liggen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Je werkt dus niet in de avond of in het weekend, wat betekent dat je dan lekker tijd hebt om te relaxen.

En wat krijg ik ervoor terug?

Je komt werken in een hecht team met vakkundige collega’s. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je talenten als monteur verder te ontwikkelen door het behalen van de nodige diploma’s. Bovendien bieden we een aantrekkelijk salaris van tussen de 2.370 en 2.920 euro bruto per maand. Werk met passie, samen met ons team van experts, en ontdek de voldoening van het leveren van hoogwaardige service aan onze gewaardeerde klanten. Kom bij ons en maak deel uit van een stimulerende werkomgeving waarin jouw enthousiasme en motivatie de sleutel zijn tot succes.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

Reageren kan op een van de volgende manieren:

  • Je kunt je CV en motivatie mailen naar sollicitanten@dutax.nl. 
  • Bellen naar 0168-482331 en vragen naar een van onze medewerkers.
  • Reageren via onderstaand sollicitatieformulier

Solliciteer

Om een bericht aan ons te sturen kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken. Vul de gegevens zo volledig mogelijk in, zodat wij u een passend antwoord kunnen geven.