Avonturenboerderij Molenwaard

Verdwalen in het wilgendoolhof, tractor rijden, een koe melken, bootje varen, pony rijden en tuinieren in de moestuin, bij avonturenboederij Molenwaard ontdek je het allemaal! Leer op spelenderwijs meer over het Hollandse landleven en ervaar de nieuwsgierigheid van de leerlingen op dit gebied. Combineer leerzaam met speelplezier bij Avonturenboerderij Molenwaard. Met onvergetelijke indrukken en de meest verrassende verhalen komen de leerlingen thuis.

Fien & Teun 
Maak kennis met Fien en Teun het vrolijke boertje en boerinnetje van het park die de kinderen op een educatieve manier het leven op de boerderij laten beleven. De karakters Fien & Teun zijn dagelijks te zien bij RTL Telekids en het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Natuurlijk zijn Fien en Teun zelf ook aanwezig voor een foto en om een van de vele verhaaltjes te vertellen over de boerderij. Zelfs een heuse minishow van Fien en Teun is inbegrepen bij het schoolreisarrangement.

Boerderijdieren 
Aaien, knuffelen en voeren, bewonder de boerderijdieren van dichtbij van kakelende kippen tot wollige schapen! Ook kunnen jullie op een actieve manier kennis maken met de werking van het water bij Korenmolen 'De Jonge Sophia' en de Polderspelen. Lukt het jullie om Holland droog te houden?

Mike & Molly land 
Ook aan de allerkleinsten is gedacht bij Avonturenboerderijk Molenwaard, Ontdek het Mike en Molly Land. Deze twee lieve schapenvriendjes van Fien en Teun vinden het heerlijk om geknuffeld te worden. Ook een avontuurlijke route kan worden afgelegd met een van de vele loopfietsen. Het is één groot buitenspeelparadijs!

De Boomgaard 
Sinds het najaar van 2020 is er nog een compleet nieuw themagebied toegevoegd aan de boerderij, genaamd de Boomgaard. Bij de Boomgaard kun je op speelse wijze leren over fruit, insecten en bestuiving. Hoe leuk is het om op je eigen fruitkistje te trappen en zo een weg te banen door de Boomgaard op de nieuwe Fruitbaan. 

Je sluit de dag af met een écht boerderijdiploma zodat iedere leerling zichzelf écht een boer of boerin voelt net zoals Teun en Fien natuurlijk. Een schoolreisje naar Avonturenboerderij Molenwaard is een geweldige dag voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, zij zullen alle avonturen die ze beleefd hebben niet snel vergeten.

Openingstijden
Avonturenpark Molenwaard is het hele jaar geopend vanaf 10.00 uur. Op maandag gesloten.

Al vanaf € 19,50 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen