Julianatoren

Kom je ook kijken naar de Wild West Show of zoek jij wat meer spanning in de super snelle achtbaan van Jul’s rollerskates? Neem jij liever zelf het roer en ga je rijden op een paard als een echte cowboy of neem jij je eerste rijles in de mini botsauto’s? Je kan natuurlijk ook gezellig gaan draaien en tollen in de Tollende Hoed of een rondje gaan wandelen bij de kabouters in Kabouterland.

Tussendoor is het wel even tijd voor een pauze, in Jul’s Picknickbos staan meerdere picknickbanken waar iedereen lekker een zelf meegebrachte lunch kan oppeuzelen!

Karakters & Shows
Julianatoren is een veilig en overzichtelijk park met leuke karakters zoals Jul de Muis, Julia de Muis, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en nog diverse anderen, weet jij ze te spotten tijdens je verblijf!?

Jul de Muis is een jong muisje. Hij woont in een hoge toren, midden in een groot bos, waar hij ooit is geboren. In zijn achtertuin heeft hij een enorm attractiepark en hij vindt het fantastisch als kinderen bij hem komen spelen. Jul is stoer en avontuurlijk. Hij maakt graag een ritje in de achtbaan, vliegt hoog door de lucht in één van zijn vliegattracties of gaat op een spannende tour langs grote Dino’s of wilde dieren. Ook fantaseert hij graag hoe het zou zijn om een piraat of een echte cowboy te zijn.

Muizenmeisje Julia woont in een klein roze huisje aan de rand van het bos. Ze houdt van echte meisjesdingen, zoals bloemen plukken, zingen en natuurlijk dansen. Het liefste danst ze de hele dag met iedereen die bij haar op visite komt. Ze droomt er van om een prinsesje te zijn, met een prachtige prinsessenjurk en een echte kroon. Julia speelt ook heel graag met haar allerbeste vriendje Jul en geniet ervan om samen te zwieren in de carrousel of samen een lekkere, roze suikerspin te eten.

Meneer Kaasgaaf is de directeur van de Julianatoren. Hij is de baas over het hele pretpark en stuurt al het personeel aan vanuit zijn kantoor in de toren. Soms komt de directeur een beetje streng over, maar eigenlijk is hij altijd vrolijk en energiek. Ook doet hij zich wat stoerder voor dan hij eigenlijk echt is. Meneer Kaasgaaf is al wat ouder, maar stiekem voelt hij zich toch nog een kind. Want het allerleukste aan de baas zijn in een pretpark, is dat je zelf de hele dag de attracties mag uitproberen en al het lekkers mag proeven wat alle bezoekers kunnen eten op het park. Hij geniet er van om ‘s ochtends al vroeg bij de poort te staan en al zijn gasten persoonlijk de hand te schudden. Ook stapt hij gedurende de dag graag bij de kinderen in de attracties om samen te genieten van alle attracties. Meneer Kaasgaaf is een beetje verliefd op Mevrouw Suikerspin. Een héél klein beetje, maar…

Mevrouw Suikerspin werkt al haar hele leven in het Suikerspinhuisje op het pretpark. Daar maakt ze de lekkerste popcorn en draait ze de mooiste roze en blauwe suikerspinnen. Mevrouw Suikerspin is een echte zoetekauw, het liefst snoept ze zelf de hele dag met de kinderen mee. Ze is altijd vrolijk en de steun en toeverlaat van Jul, Julia en Meneer Kaasgaaf. Mevrouw Suikerspin is de moederfiguur op het pretpark. Ze geniet van alle zoete snoetjes die iedere dag weer voor haar winkelruit staan en wandelt tijdens haar vrije momenten graag met de kinderen mee om een keer in de attracties te gaan. Voor ieder probleem heeft Mevrouw Suikerspin altijd snel een simpele oplossing. Ze is een stuk stoerder en sterker dan je op het eerste oog zou denken. Er is één persoon die haar suikerhart extra doet smelten. En dat is Meneer Kaasgaaf.

Jul’s Vliegfestijn
Hou jij ook zo van vliegen, net als Jul de Muis? Tijdens deze show neemt Jul je mee de hoogte in! Vlieg boven de wolken, zo ver als we kunnen! Trek je vliegpak maar vast aan en dans en zing mee met Jul’s Vliegfestijn!

Julia’s Wild West Show
In de swingende Wild West Show van Julia neemt ze je mee naar het Wilde Westen! Zing mee als een echte cowboy of cowgirl en leer de stoere passen van de Cowboydans. Na de show kun je natuurlijk met Cowgirl Julia op de foto. Dus, pak je lasso en spring op je paard!

Dino & Dina’s Bouwspel
In de show ‘Dino & Dina’s Bouwspel’ ga jij, samen met Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Al vanaf € 24,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen