Billybird Park Hemelrijk

Een dagje met je leerlingen naar BillyBird Park Hemelrijk is voordelig en onvergetelijk.

Wanneer je per touringcar arriveert valt de groote van het park je meteen op. Bij binnenkomst zie je al zoveel spannende en leuke dingen dat je alles tegelijk wil gaan beleven.

Wist je dat BillyBird Park Hemelrijk het grootste AquaFunPark van heel Nederland heeft? Maak een salto het water in of glij van een van de vele glijbanen zo het heerlijke water in. Toegang tot dit AquaFunPark is toegestaan vanaf 6 jaar en hiervoor geldt een toeslag per persoon. 

Kinderland
In het buitengebied van het park is het speeldomein Kinderland te vinden (dit is deels overdekt) en hier vind je tal van attracties variërend van een speelcircus en ballenfabriek tot botsauto's en airtrampoline's. Hoe gaaf zou het zijn om in de grote draai/zweefmolen te stappen en zo bijna het hele park te kunnen overzien? Ook de draaiende theekopjes zijn erg geliefd bij de leerlingen evenals de stoere helihaven.

Zeeroversland 
Is het net even iets minder lekker weer dan zijn er binnen tal van mogelijkheden in het ware Zeeroversland. De naam zegt eigenlijk al meer dan genoeg, een enorme binnenspeeltuin geïnspireerd op de kleine zeerovers. Overal kunnen ze op en onder klimmen en klauteren, glijden van een van de vele glijbanen, hoog springen op de springkussen en zwemmen in de ballenbak. Hier zullen ze zich niet snel vervelen! Zijn de leerlingen net iets jonger, dan is er een apart gedeelte geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar.

Avonturenberg 
Meteen als je binnenkomt zie je de grote avonturenberg, een super hoge berg voor de echte avonturiers. Klim helemaal naar boven en kijk op maar liefst 15 meter hoog over het hele park, Stap in de achtbaan of roetsj hard naar beneden in de gave bootjesglijbaan Splash.  Ga op ontdekkingstocht in natuurspeeltuin de Oervallei en slinger met de 11 meter hoge schommel op en neer. Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! In dit nieuwe gebied kun je chillen met je vrienden op grote hoogte, op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en van een vijf meter hoge glijbaan af glijden. Kom het gebied ontdekken en beleef er nog veel meer avonturen.

Oervallei
Ga op ontdekkingstocht in natuurspeeltuin de Oervallei en slinger met de 11 meter hoge schommel op en neer. Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! In dit nieuwe gebied kun je chillen met je vrienden op grote hoogte, op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en van een vijf meter hoge glijbaan af glijden. Kom het gebied ontdekken en beleef er nog veel meer avonturen.

AquaFunPark 
Sinds 2020 heeft Hemelrijk het grootste AquaFunPark van heel Nederland. Maak een salto het water in of ga van de glijbaan in het water. Als avonturier maak je een spectaculaire rit in de achtbaan en raas je van de bootjesglijbaan Splash! Klim dan de 15 meter hoge speelberg Hemelaya op en geniet van een adembenemend uitzicht over het park. Deze is vooral bedoeld voor de echte durfals en de avonturen die ze hier beleven nemen ze vast en zeker mee naar huis. Een schoolreis naar BillyBird Park Hemelrijk is een schoolreis om nooit te vergeten!

 

 

Al vanaf € 17,50 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen