Dippie Doe

Roets van superlange glijbanen, zwier mee in de Draaikolk, kijk vanuit grote hoogtes uit het Reuzenrad, beleef een vrije val in de Stormtoren of ga heerlijk rollenbollen tussen de ballen in de Mini Ballenbaai, bij Dippie Doe in Best zal niemand zich een moment vervelen! 

De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken met alle diverse attracties in het park, zowel binnen als buiten, wat Dippie Doe het leukste schooluitje maakt met goed of slecht weer! DippieDoe heeft attracties voor leerlingen t/m 12 jaar, zo is er de Dreumesbaai voor de allerkleinste tot wat meer spannende glijbanen en attracties voor de avonturiers! Dus zoek je juist de spanning op bij de glijbanen of de botsauto’s of ga jij gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in de speelhoek? DippieDoe heeft het allemaal voor jong en oud een dag vol plezier!

DippieDoe is het grootste in-en-outdoor speelpark van Nederland. Binnen en buiten is van alles te doen. Gelegen bij recreatiepark Aquabest, nabij Eindhoven. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk, weersonafhankelijk en coronaproof. 

Het buitenspeelpark is pas vernieuwd en er kan nu gespeeld worden met de nieuwste speeltoestellen van Angry Birds of ga springen op het XXL springkussen, Stap in de stoomtrein voor een rondje of neem een kijkje tussen de wolken in het Schoeprad. Ook het binnenspeelland is flink uitgebreid, ga op de Grote Golf glijbanen of klauter je vrij uit het Klauter Kajuit. Met de nieuwe speelhal erbij telt DippieDoe nu wel vijftig attracties! Neem een kijkje bij de klimtoren en zie tot hoe hoog jij kan klimmen, of ga naar de draaimolen, ballenbak of de reuzeglijbaane n nog veel meer toffe attracties! 

Heb je honger of dorst gekregen van al het spelen? Rust tussendoor even uit op het service terras van Attractiepark DippieDoe. We hebben een aantal verschillende snackpoints verspreid over het park. In het buitenseizoen zijn de snackpoints op het buitenpark ook geopend. Tijdens DippieDoe INDOOR mag u geen eigen eten of drinken meenemen. Wanneer het buitenpark open is mag je wel eigen eten en drinken meenemen. Zelf meegebrachte consumpties mogen niet op de terrassen genuttigd worden dus maak in dit geval gebruik van de picknickbanken of spreid je kleedje uit op de zonneweide en geniet van een heerlijke picknick!

Aquabest
Met jouw DippieDoe entreeticket mag je dezelfde dag ook gratis naar het naastgelegen Strandpark Aquabest! Op deze manier combineer je een dagje DippieDoe met een dagje strand!
*tijdens openingsuren van Aquabest

Neem dus je zwemspullen mee en maak er een fantastische dag uit van! 
- 1x entree per 1x entreebewijs van DippieDoe
- kaartje of stempel af te halen bij de kassa van DippieDoe
- Houd je aan de huisregels van Aquabest www.aquabest.nl

Al vanaf € 20,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen