Speelland Beekse Bergen

Bots erop los in de botsboten, bouw het grootste zandkasteel of bounce jij het hoogst op de trampolines!?

Bij Speelland Beekse Bergen heeft de hele klas een hele dag speelplezier en eindeloos waterpret! 
Er zijn talloze attracties voor jong en oud, dus voor ieder wat wils. Neem eens een kijkje bij de volgende attracties:

Waterfietsen in de Zwaan
Altijd al kapitein willen zijn, stap dan aan boord van een van de mooie zwanen van Speelland Beekse Bergen. In deze zwanen kun je een tochtje over het Victoriameer doen en genieten van de natuur.
Je kan met maximaal 5 personen in een zwaan en kinderen die geen zwemdiploma hebben moeten onder begeleiding zijn van een volwassene.

Aquashuttle
Ben jij een echte durfal en roetsj jij naar beneden in deze spectaculaire attractie!?
Je wordt in deze glijbaan echt over het water gelanceerd, hiervoor moet je wel eerst even naar de top klimmen, dus heb jij zin in wat actie en heb jij geen angst voor hoogtes dan is dit jouw glijbaan!

Avontureneiland
Durf jij als echte avonturier de oversteek te maken over het Victoriameer naar dit onbewoonde eiland? Op dit eiland kun je allerlei spannende avonturen beleven, genieten van een picknick of oneindig veel spellen spelen met al je klasgenootjes!

Minigolf
Ontdek bij de minigolfbaan of jij een echt golftalent bent, doorloop alle banen met zo min mogelijk slagen en krijg jouw golfbal zo snel mogelijk in alle holes. Elke baan heeft zo zijn eigen obstakels en vorm zodat het steeds een stapje moeilijker word om de golfbal in 1 keer in de hole te krijgen!

Buggybaan
Rij in deze stoere safari-auto’s en waan je samen met je klasgenootjes in de woestijn bij de buggybaan en krijg na afloop een echt Speelland-rijbewijs!

Strand
Nu is Speelland zo vol met gave glijbanen, attracties en spellen dat het ook wel fijn is om even de rust tussendoor op te zoeken. Dit kun je heerlijk doen op het strand, of je neemt een heerlijk frisse duik in het meer! Natuurlijk hoef je je niet te vervelen op het strand er staan genoeg speeltoestellen of doe een zandkastelen wedstrijd, het kan allemaal op het strand!

Speeltuin
Diverse speeltoestellen, schommels, draaitonnen, een wip, glijbanen, klimwanden en loopbruggen het is allemaal te vinden in de speeltuin bij Speelland. In de speeltuin is ook rekening gehouden dat er speeltoestellen aanwezig zijn voor jong en oud, er is dus van alles te ontdekken!

Peuterspeeltuin
Naast de algemene speeltuin is er ook de peuterspeeltuin waar de allerkleinsten kunnen klimmen, kruipen en glijden van verschillende speeltoestellen. Hier kunnen de peuters op onderzoek uitgaan in de natuur terwijl de ouders in de dichtbij gelegen relaxplek vanaf een afstandje kunnen toekijken.

Funwheels
Stap in de zelf bestuurbare karretjes en leef je helemaal uit bij Funwheels, een speciaal afgezet terrein waar jij kan laten zien hoe goed jij kan racen en hoe hard jij al durft te rijden. Beweeg de hendels in de juiste richting en rijden maar! 

Al vanaf € 17,50 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen