Mini Mundi

Neem een kijkje in het pretpark en ga in de achtbanen, schommelschuit of in de draaimolen. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij Miniatuur Walcheren en ga op speurtocht naar de verschillende drukknoppen waarmee je allerlei Zeeuwse taferelen in werking kunt zetten!

Daarnaast is er ook een grote indoorspeeltuin aanwezig waar je kunt klimmen, spelen, springen en glijden op het Klim- en klauterstrand of de klimvulkaan! Of ga racen in de botsauto’s bouwen met de reuzen blokken of een filmpje kijken in de bioscoop.

Na een dag vol plezier kun je zelfs een leuke souvenir halen in het winkeltje, van Zeeuwse producten tot knuffels, speelgoed en miniatuurvoertuigen!

Het Pretpark
In het pretpark maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje door het park in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit. Daarnaast kun je ook nog genieten van de authentieke draaimolen en de springende autootjes van de Jump Around. Of lekker spelen in de buitenspeeltuin en op het draadcircus.

Nul tot drieland
De allerkleinsten kunnen zich helemaal uitleven in 0-3 land. Klimmen, glijden en spelen in de klimstructuur met duo glijbaan en grote ballenbak. Met de zachte blokken een klimparcours bouwen of op wip. Ook is er een speelkeukentje, winkeltje, treintafel en poppenkast om mee te spelen.

Indoor Speeltuin
In de overdekte speeltuin in het paviljoen kunnen kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren. In 2019 is hier een compleet nieuw klim- en klauterstrand gerealiseerd, de hoge strandhuisjes zijn verbonden met allerlei bruggen en touwconstructies! Daarnaast vind je er een uitdagende klimtoren, klimstructuren, een hoge glijbaan, botsauto's, reuze bouwblokken en een klimvulkaan. Even bijkomen van alle klimmen en klauteren, dat kan in de Mini Mundi bios. Hier worden continue kinderfilms afgespeeld.

Miniatuur Walcheren
Het miniatuurpark 'Miniatuur Walcheren', ook wel 'Klein Walcheren' genoemd, is na de verhuizing vanuit de binnenstad van Middelburg in samenwerking met Madurodam aangelegd en vernieuwd. Het miniatuurpark heeft de exacte contouren van Walcheren en verdiepte wandelpaden. Deze paden geven de exacte ligging aan ten opzichte van het zeeniveau en vergemakkelijken het kijkplezier bij de maquettes.

Hier zie je de indrukwekkende hoogtepunten zoals het stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en het abdijcomplex van Middelburg overal bovenuit komen. Je hoort er de klokken van Arnemuiden en ziet hoe een schip in brand vliegt. Door middel van verschillende drukknoppen kunnen taferelen in werking worden gesteld. De maquettes zijn gebouwd op een schaal van 1 op 20 en laten je als een echte reus voelen!

Het Mini Mundi restaurant
In het zelfbedieningsrestaurant kunt u terecht voor een heerlijk broodje, vers gebakken pannenkoek, salade of een frietje. Bij mooi weer is het ook heerlijk toeven op ons zonnige terras met uitzicht op Miniatuur Walcheren. Mini Mundi biedt diverse horeca arrangementen aan voor schoolreisjes, bekijk voor de mogelijkheden het kopje opties.
 

 

Al vanaf € 21,90 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen