Bobbejaanland

Bobbejaanland is geschikt voor elke leeftijd en elke dag! Ben jij opzoek naar spanning en sensatie dan is dat zeker te vinden in Bobbejaanland, maak je vooral geen zorgen als je het wat rustiger aan wilt doen, want er zijn meer dan genoeg attracties te beleven! Daarnaast kun je op een warme dag heerlijk afkoelen bij een van de waterattracties!

Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de Bootvaart, El Paso of de Flying orca. Zoek je iets meer avontuur dan zijn de Banana Battle, de Big Bang of de Wildwaterbaan echt iets voor jouw! Ben jij een echte sensatiezoeker ga dan zeker langs bij Bob Express, de Mount Mara of de achtbaan Fury en laat die spanning door je lijf gieren!

De Flying Orca: Welkom in de Flying Orca! Neem plaats op de rug van de vriendelijkste orka’s van 't plezantste land en zwem samen rond de vuurtoren.

De Bootvaart: Even genoeg van alle drukte? Bootvaart is de ideale attractie om weer tot rust te komen. De wit-gouden boten dobberen door de prachtige natuur van Bobbejaanland en zorgen voor een echt zen-momentje. Het is de ideale familieattractie - maar kan met z'n tweetjes ook heel romantisch zijn!

De Big Bang: 12 meter hoog en een stevige 32 meter glijplezier: dat is de Big Bang. Race met je vrienden in een rubberbootje naar beneden en zorg ervoor dat je als eerste de finish bereikt. Ongekend plezier én een natte broek verzekerd.

De Banana Battle: Klim aan boord, versla je mede-waterratten met je waterkanon, ga de strijd aan met krokodillen en vaar langs de hoogste watervallen. De Banana Battle in Bobbejaanland? Dat is waterpret verzekerd!

De Bob Express: Klaar voor een dolle rit? De Bob Express neemt je mee over het water! Neem plaats en bereid je voor op een 520 m-lange adrenalinekick door een rotsachtig landschap. En dat maal twee - want de dolgedraaide Bob Express passeert niet één, maar twéé keer langs het station.

De Fury: Ben jij klaar voor de snelste triple-launch coaster van de Benelux? Spring mee op de schildwagen van de Vuurridders en ga tijdens een bloedstollende vlucht van 830 meter draak Fogo te lijf.  Reis naar een hoogte van 43 meter en wees de draak te snel af wanneer je met een snelheid van 106,6 km/u voorbijraast.

Shows en evenementen
In Bobbejaanland is meer te vinden dan attracties, er worden ook veel diverse shows en evenementen gehouden, kom maar eens langs tijdens Halloween en beleef het park op een griezelige manier!

Bobbejaanland 60 jaar: Ja je leest het goed, dit mooie land is al 60 jaar en viert dat graag met iedereen! In het park zijn diverse plekken te vinden waar het park terugblikt op de afgelopen 60 jaar, maar ook online kun je veel informatie vinden over de rijke geschiedenis van het mooie park!

De verjaardagsquiz: Weet jij alles, maar dan ook alles over de geschiedenis van Bobbejaanland? Dan kan je helemaal losgaan met de interactieve wedstrijd in het park. Zoek de quizbordjes in wachtrijen en rustpunten, scan de QR-code en bewijs dat jij jezelf een Bobbejaanlandfan in hart én nieren kan noemen. Niet zo op de hoogte van wat er de afgelopen decennia is gebeurd? Ook dan kan je meedoen en je beste gok wagen!

De ’60 jaar Bobbejaanland’-wedstrijd: Wie jarig is trakteert. Ook Bobbejaanland pakt uit met een grote prijzenpot om jullie te bedanken voor jullie steun en enthousiasme! Zin om mee te doen aan onze grote verjaardagswedstrijd? Schrijf je dan snel in en maak kans op één van de plezante prijzen! Elke maand worden er nieuwe winnaars getrokken.

Bobbejaanlandtrail: Ben jij klaar voor de race? Ready set en GO! Tijdens deze tweede editie van de Bobbejaanlandtrail in Bobbejaanland zoef je langs een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen en je favoriete attracties! De Bobbejaanlandtrail is voor alle niveaus en dus zijn er voor allerlei leeftijden verschillende routes uitgestippeld. 

Halloween: Elk jaar kun je samen komen griezelen bij Bobbejaanland en kom je engste en raarste monsters tegen die zich de rest van het jaar schuil houden in het park. Tijdens Halloween zijn er in Bobbejaanland waanzinnige spookhuizen en unieke ‘’scarezones’’ te vinden en geloof ons daar wil je liever niet alleen rondlopen! Dus durf jij het aan!?

Al vanaf € 25,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen