Duinrell

Met meer dan 40 attracties voor kleuters, onder- en bovenbouw zal iedere leerling zich goed vermaken bij Duinrell. Zo is er voor de kleuters een groot speelparadijs gemaakt met vrolijke shows en wie weet heb jij een meet & greet met Rick de Kikker! Voor de onderbouw is Duinrell een groot avontuur met vele attracties en achtbanen zoals de Kikkerachtbaan, de Dragonfly en de Aqua Swing! Ook de bovenbouw  heeft een ruime keuze aan attracties en achtbanen, voor de waaghalzen is een dagje Duinrell een dag vol spanning en plezier!

Kikkerachtbaan
In deze familieachtbaan ga je 40 km per uur en zoef je door de bochten. Rick wijst de weg en samen ga je flitsend tussen de bomen door! De kikkerachtbaan is de perfecte start van een achtbaancarrière. Hij gaat hard en hoog, maar voor kids met een beetje lef is hij niet eng. Sterker nog, de meeste rennen na afloop direct terug naar de ingang: nog een keer!

Dragonfly
In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Deze achtbaan zul je niet snel vergeten! Durf jij het aan?

Aqua Swing
In deze zweefmolen draai je rondjes op 10 meter hoogte terwijl onder je voeten waterfonteinen omhoog spuiten. Doe je ogen dicht en voel dat je vliegt, maar vergeet niet om de fonteinen te ontwijken. Houd jij je voeten droog?

Rodelbaan
Deze populaire attractie is een echte topper. Het ritje naar boven is al één groot feest. Op een gemoedelijk tempo kijk je je ogen uit over de duinen. Vervolgens suis je met 25 km/h van het hoogste punt van Duinrell naar beneden. Leuk? Dat kan zelfs nog leuker: houd een wedstrijdje met de slee die naast je vertrekt. Drie, twee, één ... actie!

Uitkijktoren
Om de uitkijktoren te bereiken moet je een aardige klim maken. De toren staat bovenop de heuvel waarvandaan de Rodelbaan naar beneden loopt. Dit is zelfs de hoogste duin van Zuid-Holland! Eenmaal boven word je beloond met een geweldig uitzicht. Je kijkt uit over het groen van Wassenaar en Duinrell: bomen, bomen en nog eens bomen. Maar je ziet ook het strand en de zee. Welke steden kun jij in de verte herkennen?

Falcon
Wil je zeker zijn van een gierende buik en een lachbui na afloop? Stap dan in de Falcon. Hier maak je een kaarsrechte duikvlucht naar beneden vanaf 22 meter hoogte. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan zijn allemaal even heftig. In sneltreinvaart beleef je de ride van je leven! Wie durft?


Tikibad
Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft 21 glijbanen voor de hele familie en is het grootste waterpark van de Benelux! Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen, voor kinderen is er het supertoffe kids waterpark Playa. 

Speciaal voor de kleinste bezoekers van het Tikibad: het overdekte Playa! In dit gedeelte van het Tikibad vind je glijbanen voor kleuters en kinderen onder de 120cm. Playa is ook toegankelijk voor grotere kinderen! In dit gedeelte kunnen zij zelfs zonder zwemdiploma en drijfmiddel veilig glijden. Het water is nergens in Playa hoger dan 15 cm.

Cycloon
nelheid, spanning, afwisseling… de Cycloon heeft het allemaal. Glij vanaf vijftien meter hoogte naar beneden en kom met een noodvaart terecht in de trechter die jou nog een paar rondjes laat tollen. Helemaal doorgedraaid plons je in het bad. Vind je het nog een beetje spannend? Moedig dan vanaf de catwalk eerst je vrienden aan. Kun je gelijk kijken of je het zelf aandurft.

Flits
Wat gaat razendsnel en heeft het gevoel dat ’t vliegt? Jij! Als je in de Flits stapt tenminste. Dankzij de doorzichtige buis heb je vanaf de glijbaan een grandioos uitzicht en is de lucht wel heel dichtbij. Niet dat je tijd hebt om daar uitgebreid van te genieten trouwens, want je sjeest er met 60 km per uur doorheen. Reken maar dat je snel beneden bent.

Starfright
Als een vallende ster schiet je op een tweepersoonsband door een donkere baan. Onderweg word je verrast door lichtflitsen en –strepen. En wie weet kom je nog een onverwachte waterval tegen...

Boogie Ride
Zeg maar Aloha! Want in deze glijbaan kun je halverwege zwaaien naar je papa, mama, broertje(s) of zusje(s) door een transparante buis.

Lazy river
Toe aan een pauze? Pak een band en dobber een rondje mee op onze heerlijke Lazy River. Ben je zo weer fris voor nóg een paar glijbanen.

Rainbow Splash
De zon schijnt, veel watergespetter in het Tikibad … natuurlijk: dat betekent een regenboog! Maar wie kan nu zeggen dat hij van een echte regenboog heeft gegleden? Nou, jij dus!

Groene Barracuda
De eerste groene glijbaan van het Tikibad is er één om niet te missen. Vanaf 20 meter hoog glij je lekker lang naar beneden, totdat je in het bad onderaan plonst.

Al vanaf € 24,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen