Efteling

Kom je op ontdekkingstocht door het sprookjesbos, zweef je tussen de elfjes en trollen in de Droomvlucht, vaar je langs de schitterende schatten uit 1001 nacht of duik je liever in het diepe in de achtbanen zoals de Baron, Python en De Vliegende Hollander!? De Efteling heeft voor alle leeftijden een dag vol plezier, verhalen, belevenissen, spanning en avontuur! 

In het oudste en grootste attractiepark van Nederland wordt al 69 jaar lang hard gewerkt om elke bezoeker een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Parkshows & Entertainment 
Aanschouw de moedige ruiters van Raveleijn, bezoek Europa’s grootste watershow of breng wat tijd door met een van de Efteling-karakters. Alle shows zijn gratis toegankelijk tijdens een parkbezoek. In de Efteling beleef je de mooiste shows bij Raveleijn, een heus waterballet bij Aquanura en de mooiste verhalen bij de Sprookjesboom, wie weet kom je zelfs nog wat Efteling-bewoners tegen tijdens je bezoek. Geef een high-five, maak een praatje of ga op de foto!

Parkshow Raveleijn: In deze show komen Thomas, Maurits, Lisa, Emma en Joost voor het eerst in de stad Raveleijn. Halina leert ze paardrijden en vechten voor het geval dat de stad Raveleijn in de toekomst gered moet worden. Daarnaast ontdekken de vijf ruiters hun speciale krachten en hoe ze deze kunnen gebruiken.

Watershow Aquanura: Vier kikkers creëren een heus waterballet en brengen betoverende Efteling-sprookjes tot leven. Ervaar deze spectaculaire show op Efteling-muziek, waarbij water, vuur en licht samenvloeien.

Parkshow De Sprookjesboom: Bezoek het Openluchttheater waar de Sprookjesbosbewoners een show hebben voorbereid. Strijk neer op één van de bankjes en beleef deze energieke show met jouw favoriete Sprookjesbosbewoners.

Attracties:
Met meer dan 30 attracties zal jij je geen moment vervelen in de Efteling. Ga bijvoorbeeld naar de familie-attractie Symbolica en beleef het paleis der fantasie of neem een wilde boottocht over een 350m lange wildwaterrivier. 

Max en Moritz
In de dubbele achtbaan Max & Moritz beleef je met de hele familie een spannende, doldwaze rit vol streken. Ontsnap samen met Max en Moritz uit de koekoeksklokkenwerkplaats in een van hun zeepkisten. Let onderweg goed op, want de kwajongens halen graag kattenkwaad uit! Welke baan kies jij, Max of Moritz?

De Droomvlucht
In deze betoverende wereld met elfen en trollen komen eenhoorns en bosdieren tot leven. En wanneer de nacht valt, zweven de steden gewichtloos door de duisternis. Tot het daglicht terugkeert en iedereen in het betoverende bos weer gelukkig ontwaakt in deze indoor attractie Droomvlucht.

Joris en de Draak 
Versla de draak die het koninkrijk teistert! Bij Joris en de Draak roept de koning iedereen op om het monster te verslaan, dus ben jij klaar voor de spannende strijd tegen de draak, de heerser van water en vuur!? 

Symbolica
Beleef overdekte familie-attractie Symbolica, een betoverend paleis waar de fantasie tot leven komt. Dwaal af in de geheime gangen en magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere.

Python
Zet je wereld op z’n kop en ontsnap aan de draaiende wurggreep van de Python die in alle rust op je wacht. Overleef de kronkelende bewegingen op grote hoogte in deze stalen achtbaan met dubbele looping en kurkentrekker.

Fata Morgana
Diep in het Oosterse paleis ligt een schitterende schat verborgen. En terwijl de sultan zich omringt met vrouwen, pracht en praal, vullen de duistere gevangenissen zich met criminelen en ratten. Breng eens wat tijd op het water door en aanschouw allerlei Oosterse taferelen. Een boot voert je door wijken vol armoede maar ook rijkdom. En een reus beschermt het meest waardevolle bezit van de sultan: zijn edelstenen, zilveren kandelaren en goudstukken.

Pagode
Geniet van een panoramisch uitzicht en kom op adem terwijl de Thaise tempel ronddraait op 45 meter hoogte. Geniet van een fenomenaal uitzicht over de Efteling en al het aangrenzend groen. Durf jij over de rand te kijken in deze overdekte attractie?

En nog veel diverse andere attracties!

Al vanaf € 25,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen