Walibi

In Walibi Holland vind je meer dan 30 spectaculaire attracties voor leerlingen van alle leeftijden. Voor de echte waaghalzen zijn er maar liefst zes achtbanen, zoals de nieuwste achtbaan van hout en staal: UNTAMED. Klasgenootjes die wel van spanning houden, maar het liever iets rustiger aandoen, hebben ook genoeg te doen. Wat dacht je van lekker splashen in boomstamattractie Crazy River, de wildwaterbaan El Rio Grande of uitwaaien in Superswing! 

Wist je dat… de attractie de Condor de eerste suspended looping coaster ter wereld is!? of dat MR. Polska een nummer heeft gemaakt speciaal voor de achtbaan Lost Gravity? Het nummer heet ''Move Up'' en wist je ook dat in de achtbaan ''Lost Gravity'' je wel 4,3 G kan voelen? Dat betekent dat je ineens 4,3x zo zwaar bent. Ben jij een echte durfal? Probeer dan eens Xpress: Platform 13, daar ervaar je maar liefst 4,9 G.

El Rio Grande
Vaar mee over de 375 meter lange rivier van de verlaten Rio Grande Custum Paint Shop. Het water neemt je mee door kleurrijke bochten, tunnels en watervallen. Hoe meer mensen in het bootje, hoe wilder de rivier wordt. Kom jij droog uit El Rio Grande?

Drako
Durf je al in een achtbaan, maar ga je liever niet over de kop? Dan is de te gekke Drako echt iets voor jou. Deze achtbaan zonder loopings en kurkentrekkers, maar met verrassende heuvels en bochten is dé familie-attractie in Walibi Holland. Dus neem je familie, vrienden en vriendinnen mee naar Walibi Holland, want dit wordt HARDGAAN!

Splash Battle
Bereid je voor op een boottocht langs geisers, watervallen en tunnels. Iedereen beschikt over een eigen waterkanon waarmee je verschillende doelen, zoals de waterval, kunt uitschakelen.

Spinning Vibe
Draai in het rond. Sneller en sneller. Ga net zo lang door totdat je dubbelziet! Deze attractie is best eng, een attractie voor echte waaghalzen dus! Durf jij er samen met je vrienden en familie in? Dan wordt het een te gekke dag in het pretpark!

Crazy River
In deze waterachtbaan van maar liefst 524 meter maak je in een boomstam een wilde tocht over het water. Boomstam attractie Crazy River is een must voor elke avonturier die niet bang is om nat te worden!

Super Swing
Zweef hoog in de lucht met je armen wijd. Kom los van de aarde en voel je zo vrij als een vogel!

Merlin’s Magic Castle
Ken je Merlijn de tovenaar al? Kom op bezoek in zijn kasteel en je zal versteld staan van zijn toverkunsten. Je treedt zijn laboratorium binnen en in een mum van tijd staat alles op z’n kop! Door zijn toverkunsten kun je de vloer en het plafond niet meer van elkaar onderscheiden. 

Untamed
Klaar voor een ongetemde, ruige en sensationele ride? Ervaar dan nu de rit van je leven in onze nieuwste hybride achtbaan, UNTAMED. Deze ride heeft een stalen track met een houten skelet, wat een geweldige rit garandeert. 100% HARDGAAN dus!

Speed Of Sound
Spectaculairder dan ooit…de achtbaan ‘Speed of Sound’. De achtbaan waarin muziek wordt gedraaid. Eenmaal in de trein word je klaargestoomd voor dé muzikale rit van jouw leven. Een rit om nooit te vergeten.

Goliath
Goliath is de langste achtbaan van de Benelux! Met zijn hoogte van 46 meter en zijn topsnelheid van 106 km/u, knal je door de horizontale looping en raas je over de 1214 meter lange baan in nét iets meer dan 1 minuut!

Condor
Condor neemt je mee in haar klauwen voor een duizelingwekkende vlucht. Hangend aan de onderkant van de baan, vliegen je benen door de lucht en zoeft de grond onder je door.

Lost Gravity
Lost Gravity: de extreme ride die je meeneemt naar een plek waar de zwaartekracht zoek is. Wat ooit boven was, is nu onder en wat ooit onder was is nu boven. Zet je schrap voor intense bochten, maximale airtime en 2 inversies. Benieuwd of jij Lost Gravity aan kan?

Al vanaf € 32,50 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen