Linnaeushof

Weer of geen weer dat is bij Linnaeushof geen probleem met diverse waterspeeltoestellen buiten van De Oase en met wat minder weer gezellig in de binnenspeeltuin bij De Wortelberg!

Met 350 speeltoestellen en attracties, binnen en buiten is Linnaeushof Europa ‘s grootste speeltuin geschikt voor kleuters, onderbouw én bovenbouw leerlingen! Wie weet kom jij Bennie Broek tegen of ga je een kijkje nemen bij zijn toffe show waar hij al zijn gave avonturen verteld!

Binnen en buiten is het een groot plezier! Buiten in de waterspeeltuin ‘’De Oase’’ kunnen kinderen op de warme dagen heerlijk spelen en kliederen met water, maar aangezien het ook minder weer kan zijn is er ook het overdekte Wortelberg. In deze overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels, speelkasteel en nog veel meer!  Ook hier is rekening gehouden met de diverse leeftijden voor de vele speeltoestellen.

Peuter- en kleuterspeeltuin
In het Linnaeushof is er een grote variatie aan speeltoestellen in bepaalde speelzones van klein naar groot. Zo is er een afgeschermd peuter- en kleuterspeeltuin waar leerlingen uit groep 1 en 2 kunnen spelen op de vele schommel-, draai- en klimtoestellen of gaan ze zandtaartjes bakken in de grote zandspeelplaats. De peuter- en kleuterspeeltuin heeft één in- en uitgang, waardoor het erg overzichtelijk is en de jongste kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden.

Dreumesland
Voor de allerkleinsten is er Dreumesland, de peuter- en kleuterspeeltuin is een speciale ruimte gecreëerd voor de allerkleinsten. Dreumesland is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Kinderen vanaf 2 jaar oud kunnen zich hier prima vermaken!

Grote speeltuin
In de grote speeltuin vermaken oudere kinderen zich op wat meer uitdagende speeltoestellen zoals de loopings, het piraten eiland of de hindernisbaan. En vanuit de 9 meter hoge Toffe Toren heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo bijzonder maakt.

Waterspeeltuin
Verkoeling op warme dagen vind je in waterspeeltuin De Oase. Je kunt hier niet zwemmen maar wel heerlijk én veilig spelen met water! Van alle kanten krijgen de spetters je te pakken. Kies jij voor één van de glijbanen of durf jij onder een enorme emmer te blijven staan die zich op onverwachte momenten leegt? Draai zelf aan de verschillende kranen waarmee jij bepaalt uit welke pijpen het water komt stromen. De waterspeeltuin biedt heerlijke verkoeling tijdens het warme weer van de zomerdagen. Met rondom grote palmbomen en levensgrote dromedarissen waan je je echt in een oase.

Al vanaf € 22,00 p.p.

Offerte aanvragen

Ook leuk


Geniet van onze schoolreizen